Bedrijfsbezoeken

Cleaning Machines – Zulte ging in oktober 2020 op bedrijfsbezoek bij onze producent van reinigingsmachines DIBO – IPC. Een uiterst interessante beleving, waarin we ondergedompeld werden in R&D en het fabricatie gebeuren.

De filosofie, waarden, betrouwbaarheid en technologie van DIBO – IPC geven aan Cleaning Machines – Zulte het vertrouwen om een kwalitatieve en oerdegelijke reinigingsmachine te adviseren en verdelen.

Voor wat staat DIBO – IPC en welke waarden dragen ze hoog in het vaandel?

Hygiëne en een schone, frisse werkplek horen daar onlosmakelijk bij. Maar ook het plezier van de gebruiker, de kostenaspecten en ons micro- en macromilieu.

Met die instelling ontwikkelt en bouwt DIBO aan machines die hun werk perfect doen, voor mensen die hun werk graag perfect doen. Want, hoewel de kwaliteit van onze producten in onze ogen vanzelfsprekend is, hebben de prestaties van de machines onze continue aandacht.

Innovatieve technologie die schoner en duurzamer is, design dat praktischer en ergonomischer is, motoren die stiller zijn of systemen die krachtiger reinigen.

Telkens samen met jou op zoek naar een reinigingsmachine die beter is

Onze high tech-productieomgeving, onze vakkundige mensen en een scherp oog op de markt, vormen de basis van deze ‘groene brigade’. En dat is een schone zaak.

Vraag een gratis demo aan

In onze Privacy verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.