DiBO hogedrukreinigers

Een professionele DiBO hogedrukreiniger kopen doe je bij Cleaning Machines, de officiële DiBO dealer voor de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. DiBO is dé keuze voor professionele hogedrukreinigers. Voor alle commerciële en industriële toepassingen heeft DiBO een passend model. We adviseren je met plezier over welk model bij jouw noden past, hoeveel druk je nodig hebt en voor welke motor je best opteert. DiBO hogedrukreinigers garanderen:

  • Ongekende kracht en prestaties in alle mogelijke werkomstandigheden
  • Ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Zeer lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verbazende wendbaarheid gecombineerd met een zeer robuust karakter

Hogedrukreinigers koud water

Van uiterst compact en wendbaar tot multifunctioneel en ijzersterk: in het DiBO assortiment vind je gegarandeerd de perfecte koudwater hogedrukreiniger. Of je er nu een zoekt voor in de bouw-, automotive of agrarische sector, of gewoon bij je thuis. Wij hebben een exemplaar voor elke reinigingstaak: stal-, gevel-, of voertuigen reiniging, ... you name it, we have it.

Ontdek onze koudwater hogedrukreinigers.

Hogedrukreinigers warm water

Je werkplaats, fabriek of bedrijf helemaal proper maken? Dan komt een hogedrukreiniger met warm water van topkwaliteit goed van pas. De combinatie van heet water en hoge druk does the magic. Ongeacht wat je wil reinigen en hoe vuil het is. De DiBO warmwater hogedrukreinigers zijn inzetbaar voor dagelijkse, intensieve reinigingstaken en ze laten elk hoekje kraaknet achter.

Ontdek onze hogedrukreinigers warm water.

Hogedrukreiniger aanhangers

Op zoek naar een manier om gevels, daken en glaspartijen moeiteloos proper te maken? Of wil je een krachtpatser die zware industriële reinigingen voor zijn rekening neemt? De DibO hogedruk aanhangers is je eersteklas partner voor alle schoonmaakklussen.

Ontdek onze DiBO hogedrukreiniger aanhangers.

Stationaire hogedrukreinigers

Stationaire hogedrukreinigerinstallaties doelgericht gebouwd voor zeer intensief, veelvuldig en landurig gebruik, zijn verkrijgbaar als een eendelige of meerdelige unit. Elke uitvoering is verkrijgbaar in zeer veel verschillende motorpompcombinaties. In te zetten voor het reinigen van productieruimtes, schepen, boorplatformen, slachthuizen, ... alsook in verschillende takken van de voedingsindustrie.

Ontdek onze stationaire hogedrukreinigers.

Het team specialisten van DiBO innoveert en ontwikkelt continu, waardoor ze frequent over de brug komen met nieuwe machines of verbeteringen van bestaande modellen. Daarbij maken ze gebruik van de nieuwste technology: de GreenBoiler, het Dual Power Heating System, het track & trace systeem en digitale bediening met een joystick, om er maar enkele op te noemen. Zo zijn de krachtige machines uiterst geschikt voor professioneel en industrieel gebruik: scheepvaart, industrie, gevelreiniging, graffiti verwijderen… DiBO is van alle markten thuis.

Contacteer ons voor een offerte, showroombezoek of gratis demo.

Vraag een gratis demo aan

In onze Privacy verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.