Schrobmachines & schrobzuigmachines

Een professionele schrobmachine of schrobzuigmachine kopen doe je bij Cleaning Machines, de officiële DiBO dealer voor de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. DiBO is dé keuze voor professionele kuismachines. Onze schrobmachines maken het schrobben, zuigen en reinigen supereenvoudig. Ze zijn uiterst krachtig, gebruiksvriendelijk en duurzaam gebouwd om jouw vloeren te doen blinken. De eenvoudig te bedienen machines verwijderen hardnekkig vuil in een handomdraai en laten een schone en droge vloer achter. De vloer ziet er al na één enkele doorgang mooi gekuist uit en is perfect veilig om over te lopen. We adviseren je steeds met plezier over welk model het beste bij jouw noden en sector past. Onze professionele DiBO schrobmachines en schrobzuigmachines leveren niet alleen snel proper werk. Ze hebben nog meer voordelen:

  • Geschikt voor verschillende soorten vloeren: tegels, marmer, beton en vinyl.
  • Milieuvriendelijke oplossing: zuinig in gebruik van water en schoonmaakmiddelen.
  • Mechanische reiniging: véél efficiënter dan handmatig reinigen.
  • Diverse toepassingen: krachtige schrobmachines voor smalle gangen, kleine en grotere ruimtes. Van commerciële ruimtes (kantoren, winkels, showrooms, ...) en openbare instellingen (scholen, sporthallen, ziekenhuizen, woonzorgcentra, ...) tot industriële omgevingen (werkplaatsen, magazijnen, productieruimtes, ...).

Walk behind schrobmachines

Dagelijks schoonmaken met water, al dan niet met toevoeging van chemicaliën, doe je best met een walk behind schrobmachines. Dit is een handig duwmodel, geschikt voor schoonmaak toepassingen van uiteenlopende aard en voor diverse zachte en harde vloersoorten. In één keer nat gereinigd en gedroogd. Dit kan zowel in kleine ruimten, zoals winkels, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven en kantoren. Het is zelfs onnodig om meubels te verplaatsen.

Ride-on schrobmachines

Zit je liever neer? Ontdek dan ons ruim gamma DiBO ride on floor scrubbers. De DiBO schrobzuigmachine zitmodellen zijn de strafste industriële kuismachines in hun soort. Voor elke soort vloer en voor elk type gebouw hebben wij de passende schrobzuigmachine. Ideaal voor grote vloeroppervlakken zoals supermarkten, sportzalen, kantoren en showrooms.

Meer info over het soort accu, het voltage en de werkduur van de batterij vind je op de detailpagina van elke machine.

Ook de standaard accessoires en optionele accessoires vind je op de detailpagina van elke machines, in het tabblad '"Toebehoren".

Contacteer ons voor een offerte, showroombezoek of gratis demo.

Vraag een gratis demo aan

In onze Privacy verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.