Schrobmachines & schrobzuigmachines

Een professionele schrobmachine of schrobzuigmachine kopen doe je bij Cleaning Machines, de officiële DiBO dealer voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. DiBO is dé keuze voor professionele kuismachines. Onze schrobmachines maken het schrobben, zuigen en kuisen supereenvoudig. Ze zijn uiterst krachtig, gebruiksvriendelijk en duurzaam gebouwd om jouw vloeren te doen blinken. We adviseren je steeds met plezier over welk model het beste bij jouw noden en sector past. Onze professionele DiBO schrobmachines staan voor:

  • Altijd veilig en vlot poetsen
  • Krachtige schrobmachines voor smalle gangen, kleine en grotere ruimtes
  • Schrobzuigmachines op maat van middelgrote en grote oppervlaktes
  • Lange levensduur, ook bij intensief gebruik

Ontdek ons ruim gamma walk behind schrobmachines. Dit is een handig duwmodel, geschikt voor schoonmaaktoepassingen van uiteenlopende aard en voor diverse zachte en harde vloersoorten.

Zit je liever neer? Ontdek dan ons ruim gamma DiBO ride on floor scrubbers. De DiBO schrobzuigmachine zitmodellen zijn de strafste industriële kuismachines in hun soort. Voor elke soort vloer en voor elk type gebouw hebben wij de passende schrobzuigmachine.

Contacteer ons voor een offerte, showroombezoek of gratis demo.

Vraag een gratis demo aan

In onze Privacy verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.