Cleaning Machines – Zulte leverde recent de DIBO Scrubber CT160-BT75R Sweep ride-on schrobzuigmachine aan Kartonnage Lefevere-Beel te Wielsbeke

Cleaning Machines – Zulte leverde recent de DIBO CT160-BT75R Sweep ride-on schrobzuigmachine aan maatwerkbedrijf voor verpakkingen in golfkarton Kartonnage Lefevere Beel te Wielsbeke .

Bent u op zoek naar een geschikte verpakking om uw product stevig in te pakken, dan is Kartonnage Lefevere Beel de referentie .

Reeds meer dan 50 jaar vervullen ze de reputatie als klantgerichte leverancier voor verpakkingen in golfkarton op maat met of zonder druk.

De DIBO CT 160 is een robuuste, solide machine uitgewerkt in een modern design.

Deze schrobzuigmachine geeft je een enorm rendement gekoppeld aan een grote productiviteit. De grote tankinhoud en de hoge capaciteit van de batterijen maken van dit toestel een schrobzuigmachine die ideaal is voor extreme reinigingswerkzaamheden in grote tot zeer grote ruimten.

De DIBO CT160 is naast de standaarduitvoering ook verkrijgbaar met cilindrische borstels en pre-sweepsysteem (BT75RS). In deze versie heb je naast een schrobzuigmachine ook een volwaardige veegmachine met opvangbak voor grofvuil.

Meer informatie over deze machine : https://www.cleaningmachines.be/nl/reinigingsmachines/schrobmachines-schrobzuigmachines/ride-on-scrubbers/ct160

Vraag een gratis demo aan

In onze Privacy verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.