PRO PROJECTS VOOR DE TOTALE WELLNESS BELEVING

PRO PROJECTS VOOR DE TOTALE WELLNESS BELEVING

Al vele jaren staat PRO PROJECTS garant voor vakmanschap tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouden. Door productkennis te koppelen aan jaren ervaring zijn hun in staat om ieder zwembad, jacuzzi, infrarood cabine of iedere badkamer tot in de puntjes af te werken.

Cleaning Machines - Zulte mocht de professionele schrobzuigmachine DIBO CT15 leveren voor het machinaal onderhoud van de toonzaal en atelier.

De CT15 is van het betere bochtenwerk. Hoe kleiner en krapper de ruimte, hoe nuttiger hij wordt. Het is een uiterst compacte en wendbare schrobzuigmachine, gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzien van de nieuwste technologieën. Ideaal voor kleine ruimten, zelfs als daar veel meubilair staat. Machinaal reinigen is maar liefst 4 x efficiënter en productiever dan handmatig schoonmaken. Voor de CT15 kies je uit de elektrische versie met kabel (type C35), met batterijen (type B35) of met cilindrische borstels (type CT15-B35R). Deze laatste bouw je binnen een minuut om tot tapijtreiniger met de optionele Carpet Kit .

Vraag een gratis demo aan

In onze Privacy verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.