Warmwater hogedrukreinigers

Een professionele, DiBO warmwater hogedrukreiniger kopen? Dan moet je bij Cleaning Machines zijn, de officiële DiBO verdeler voor de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. DiBO hogedrukreinigers met warm water zijn dé keuze voor alle commerciële en industriële toepassingen.

Warmwater hogedrukreinigers reinigen hardnekkig vuil en zwaar vervuilde zaken. Olie, vet en eiwitten vormen, zelf verhard of aangekoekt, geen probleem voor DiBO warmwater hogedrukreinigers. De hoge watertemperaturen zorgen ervoor dat je minder tijd en minder druk nodig hebt dan bij koud water hogedrukreinigers.

Zoek je een warmwater hogedrukreiniger met een elektromotor? Dan is de DiBO IBH serie voor jou! Deze hogedrukreinigers zijn krachtige, stille en compacte alleskunners, uitgerust met hoogtechnologisch verwarmingssysteem GreenBoiler.

Ben je eerder op zoek naar een compacte, professionele heet water hogedrukreiniger voor allround reiniging? Neem dan een kijkje naar onze DiBO PW-H serie.

Onze stationaire warmwater hogedrukreinigers met elektromotor SBH-E en SHB-G zijn ideaal voor het wassen van voertuigen of voor andere intensieve, frequente reinigingsklussen.

Toch liever een stationaire hogedrukreiniger met dieselmotor? Meet de DiBO JMB-E: krachtig, ecologisch en geschikt voor reiniging met zowel warm als koud water. Een excellente keuze voor een breed scala aan reinigingsklussen.

Je koudwater hogedrukreiniger in een handomdraai in een warmwater hogedrukreiniger veranderen? Met onze verrijdbare brandermodules DiBO Hotbox en Fire Box is dit helemaal mogelijk!

We adviseren je met plezier over welk model bij jouw noden, sector of ondergronden past!

Contacteer ons voor een offerte, showroombezoek of gratis demo.

Vraag een gratis demo aan

In onze Privacy verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.