Industriële veegmachines

Een professionele veegmachine kopen? Dan moet je bij Cleaning Machines zijn! Wij zijn officiële DIBO verdeler voor regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Een industriële veegmachine voor jouw showroom, magazijn, kantoor of bedrijventerrein? Wij bieden veegmachines aan voor zowel buiten als binnen, zowel manueel bediend, elektrisch gestuurd of met een benzinemotor.

Onze professionele ‘walk behind’ veegmachines laten gegarandeerd elk oppervlak smetteloos achter. Onze duwmodel veegmachines zijn ergonomisch, compact met een grote opvangbak en beschikken over een verstelbare hendel.

Heb je een nog grotere opvangbak nodig? Onze industriële 'ride on' veegmachines zijn stuk voor stuk voorzien van een hoogkwalitatieve (elektrisch of benzine) motor en een extra grote opvangbak. Ze zijn ideaal voor zeer veelzijdige reinigingstaken: van kleine tot grote binnen- en buitenoppervlakken en van effen tot oneffen vloeren.

De juiste veegmachine is heel afhankelijk van het soort oppervlak en het soort vuil, maar ook van de sector waarin je actief bent. Met het oog op optimaal gebruik heeft elke veegmachine ook zijn eigen accessoires en extra’s. Onze experts adviseren je met plezier over welk model het beste bij jouw noden en sector aansluit.

Contacteer ons voor een offerte, showroombezoek of gratis demo.

Vraag een gratis demo aan

In onze Privacy verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.